Geotrack

Onderweg grip op rit- kilometer registraties via Geotrack Mobile

Bekijk actuele en historische tracking data op moderne smartphones en tablets met Geotrack Mobile. Verrijk direct vanuit de auto ritten met extra informatie, omrijkilometers en referenties voor een waterdichte sluiting van ritregistraties voor de fiscus.

Smartphones en tablets

Geotrack Mobile werkt op alle moderne smartphones en tablets. Dit zijn iPhones met iOS7, Android 4 telefoons en Windows Phone 8 toestellen.

Eenvoudig te bedienen

Geotrack Mobile werkt intuïtief en is geschikt voor alle mobiele gebruikers. Door de eenvoud van de applicatie weet iedere gebruiker instinctief hoe alles werkt.

Supersnel

Dankzij het gebruik van slimme technieken is Geotrack Mobile razendsnel. Zelfs via langzame verbindingen op mobiele netwerken.

Gratis voor klanten

Geotrack Mobile is gratis voor gebruikers van het Geotrack platform. Inloggen met een Geotrack account is voldoende om mobiel te werken.

Altijd live

Geotrack Mobile is altijd live. Hierdoor is direct de laatste positie en andere voertuiginformatie direct in de viewer beschikbaar. Per voertuig is inzichtelijk gemaakt:

  • Locatie
  • Staat (rijden, geparkeerd) en duur
  • Snelheid
  • Richting

Geeft een voertuig ook andere meetwaardes als spanningen, en temperaturen door? Dan zijn deze gegevens ook in de viewer beschikbaar.

Helder historisch overzicht

Het Geotrack platform registreert alle bewegingen van een voertuig en vertaalt deze naar duidelijke ritten met aanvullende informatie als start-stop locaties, reisduur, bezoekduur op stoplocatie, snelheden, en zakelijk/privé/woon-werk afstanden.

Blader gemakkelijk door ritten in het verleden. Bekijk met Geotrack Mobile de uitgebreide en verrijkte rittenstaat en krijg snel een helder inzicht in alle bewegingen, stoplocaties en ritdetails van een voertuig.

Verrijk ritten

Een sluitende administratie van ritregitraties is belangrijk voor de fiscus, verrijk daarom direct vanuit Geotrack Mobile ritten met extra informatie, omrijkilometers en referenties. Stel per rit het type in op: zakelijk, privé of woon-werk. Dit kan kan vlot via Geotrack Mobile en verlicht de administratieve last op kantoor.

Navigeer per dag

Razendsnel bladeren tussen bladeren is ontzettend eenvoudig dankzij de handige en unieke tijdlijn navigatie. Op zoek naar een specifieke datum? Gebruik dan de kalender, blader door maanden en spring direct naar een dag in het verleden.

Tijdstippen

Spring met behulp van de tijdstip-kiezer naar een specifiek tijdstip op een dag en bekijk de exacte staat van een voertuig zoals deze op het gekozen tijdstip was. Lees exacte informatie uit zoals: status, locatie, richting, snelheid, spanningen, temperaturen, etc.

Interesse in Geotrack Mobile? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen