Geotrack

Direct inzicht in brandstofverbruik van voertuigen en medewerkers

Krijg inzicht in brandstofkosten en verbruik dankzij de automatische tankpas koppeling van Geotrack. Dankzij een samenwerking met grote tankpas leveranciers is automatische verrijking van ritrapporten met brandstofinformatie mogelijk.

Zuiniger rijden

Ieder gebruik van een tankpas registreert automatisch: welke soort brandstof getankt is, waar de tankbeurt plaatsvond, hoeveel liter er getankt is en wat de brandstofprijs op dat moment was. Automatische koppeling van deze tankinformatie met voertuigen in het Geotrack systeem zorgt voor een doorlopende controle op het brandstofgebruik van het complete wagenpark.

Door het routinematig berekenen van de verhouding tussen getankte liters en gereden kilometers is er direct inzicht in het brandstofverbruik. Bepaal snel wie wel of juist niet zuinig rijdt. Controleer medewerkers en stimuleer ze om zuinig te rijden: bespaar enorm op brandstof kosten en draag bij aan een beter milieu.

Voorkom misbruik van tankpassen

Dankzij de automatische doorgifte en registratie van tankbeurten is altijd duidelijk, wie, waar en wanneer getankt heeft. Door deze informatie uit te zetten tegen het daadwerkelijke voertuiggebruik is misbruik snel opgespoord.

Altijd antwoord op vragen

Vragen die dankzij de Geotrack tankpas koppeling altijd beantwoord kunnen worden:

  • Hoeveel brandstof verbruikt mijn complete wagenpark per week/maand/jaar?
  • Wat zijn de kosten per kilometer over het hele wagenpark?
  • Hoe zuinig rijden mijn medewerkers?
  • Welke soorten brandstoffen worden er afgenomen?
  • Is er sprake van tankpas misbruik?
  • Wat zijn mijn jaarlijkse brandstofkosten?

Bespaar op brandstofkosten en houdt grip op de zaak. Dat zijn enkele van de voordelen dankzij de tankpas koppeling van Geotrack.

Interesse in onze Branstofpas koppeling? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen