Geotrack

Automatische ritregistratie via GPS

Bespaar geld met volautomatische ritregistratie: het middel om zonder inspanning ritten en kilometers volgens de eisen van de fiscus te registreren

Super eenvoudig

Ritregistratie van Geotrack maakt het u makkelijk. Een volautomatisch systeem welke, via een in uw voertuig onzichtbaar geïnstalleerd GPS tracking device, uw ritten registreert en deze doorgeeft aan het Geotrack platform. Via de Geotrack applicatie of mobiele toepassing kunt u de verzamelde data bekijken en gemakellijk heldere rapportages genereren.

Fiscaal in orde

Het Geotrack platform voldoet aan de door de belastingdienst gestelde eisen, zodat u er op kunt vertrouwen dat u met een robuust platform uw ritregistratie automatiseert.

Heldere rapportages

Iedere rit bevat uitgebreide route details met overzichten van snelheden, start/stop tijden, richtingen en locaties. Achteraf kunnen ritten aangepast en/of verreikt worden. Voeg opmerkingen toe of geef privé omrij kilometers op. Met een simpele druk op de knop genereert u excel, tekst en/of PDF bestanden van uw gereden ritten. Zo heeft u altijd een sluitende ritregistratie voor de fiscus.

Keurmerk

Geotrack's 'Fiscaal 2.x' product beschikt over het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Voorkom bijtelling

De fiscus heeft een eisenpakket voor de rapportage van gereden privé- en zakelijke kilometers. Dankzij Geotrack is uw ritregistratie sluitend en controleerbaar. Gebruik deze bewijslast om te bijtelling te voorkomen door te registreren dat u minder van 500 privékilometers per kalenderjaar rijdt.

Veilige opslag van uw tracking data

Alle meetgegevens worden veilig en automatisch opgeslagen in een beveiligd datacentrum te Amsterdam. Bovendien is het in de applicatie mogelijk om privé ritten af te schermen: er worden dan wel kilometers geregistreerd, maar locaties worden niet opgeslagen. Met deze instelling zijn de details van ritten buiten werktijden om niet zichtbaar in de applicatie.

Interesse in ritregistratie? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Hoe werkt ritregistatie van Geotrack?

GPS-Tracking

Onze inbouwspecialisten installeren op uw locatie in een handomdraai op een onzichtbare plek een ritregistatie GPS tracking device in uw voertuig. Dit device meet continu en op volautomatische wijze de rij- en locatiegegevens van uw voertuig.

Verzameling

Via 4G mobiele netwerken verzamelen we automatisch alle ritregistatie gegevens van het tracking device in uw voertuig. Het is hierdoor niet nodig om handmatig via een kabel uw ritregistaties uit te lezen. Uw voertuig is live te volgen op ons platform.

Verrijking

De gegevens die binnenkomen verrijken we zodat u beschikt over heldere en slimme ritregistatie rapporten voor kosten besparing en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan rapporten voor: ritten, bezoeken, kilometerstanden, werktijden, etc.

Vragen over ritregistratie

We krijgen regelmatig vragen over ritregistratie via Geotrack. Onderstaande lijst bevat een aantal interessante vragen en bijhorende antwoorden.

Kan ik werken met meerdere bestuurders?
Ons ritregistratie product werkt uitstekend in situaties waarbij meerdere personen een auto gebruiken. Deze personen kunnen zich via een speciale sleutelhanger aanmelden op de auto. Vervolgens worden alle ritregistraties automatisch op de juiste persoon geboekt. Bestuurder identificatie is ideaal voor het gebruik van ritregistratie in bedrijfsbussen.

Hoe zit het met fiscale regels?
Er is veel, bijna jaarlijks veranderende, fiscale regelgeving omtrent ritregistratie. Neem je bij Geotrack het product 'Fiscaal 2.x' af dan beschik je over een keurmerk gecertificeerd ritregistratie product. Ons platform sluit aan bij de wensen van de fiscus. Hierdoor hoeft geen enkele Geotrack klant zich bezig te houden met deze regels: Geotrack ontzorgt!

Kan ik via e-mail rapportages ontvangen?
Ons platform ondersteunt het automatisch toesturen van rapporten. Na eenmalig plannen van rapportages verschijnen op ieder gewenst interval de juiste ritregistratie rapportages in de e-mailbox. Eenvoudig instelbaar, vrij aanpasbaar en alle rapportages zijn mogelijk in PDF, Excel en tekst formaten.

Werkt Geotrack op mijn smartphone?
We hebben speciaal voor gebruik op smartphones een mobiele web-applicatie beschikbaar. Via deze applicatie heeft u als Geotrack klant altijd en overal inzicht in uw ritregistatie. Onze app is ook geschikt voor het live volgen van voertuigen en het zelf aanvullen van ritgegevens zoals het markeren van een rit als privé of zakelijk.

Hoe geef ik aan of een rit privé of zakelijk is?
Via onze applicatie kunt u als klant altijd achteraf aangeven of een rit privé of zakelijk is. Dit proces is heel eenvoudig en kan zelfs onderweg gedaan worden via onze mobiele app. Het is ook mogelijk om een voertuig van een speciale privé-zakelijk schakelaar te voorzien. Zo kan de bestuurder van het voertuig direct tijdens de rit al aangeven wat het doel van de rit is.

Moet ik handmatig nog iets doen?
Dankzij onze volautomatische oplossing hoeft u niets meer te doen voor een sluitende ritregistratie! Afhankelijk van het doel waar u de registratie voor gebruikt kan het zijn dat de fiscus eist minimaal eens per 2 maanden een kilometerstand correctie door te voeren. Dit zou dan, naast het genieten van onze rapporatages, het enige zijn wat u nog hoeft te doen.

Onze ritregistratie klanten vertellen
Haico ten Brinke: Ik ben zeer tevreden dat mijn ritregistratie compleet geautomatiseerd is.
Myra Aelmans: Bedankt voor het vereenvoudigen van mijn ritregistratie voor bijtelling!
Mikel van de Vijver: Fraai systeem, ben content met de diensten van Geotrack.
Speerpunten van onze ritregistratie oplossing
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen