Geotrack

Fiscaal goedgekeurde rapportages van ritten en kilometers

Dankzij Geotrack's Fiscaal Product beschik je altijd over een sluitende fiscale kilometer rapportage. Dit product heeft een keurmerk RitRegistratieSystemen.

Scheiding tussen prive en zakelijk

Privé gebruik van een auto van de zaak levert de zakelijke rijder volgens de fiscus een voordeel op. Daarom wordt over het aantal jaarlijks gereden privé kilometers een bijtelling berekent. Zonder sluitende rapportage rekent de fiscus automatisch het maximale aan bijtelling.

Privé/zakelijk schakelaar

Ieder voertuig kan, naast het Geotrack tracking device, uitgerust worden met een privé/zakelijk (PZ) schakelaar waarmee de bestuurder per rit kan aangeven of deze privé danwel zakelijk is. De combinatie van (privé/zakelijke) ritgegevens en ons Fiscale product zorgt voor een sluitend fiscaal rapport.

Automatische rapportage

Eenvoudig en snel dankzij Geotrack; het handmatig bijhouden van ritten en kilometerstanden is niet langer nodig. Automatische PDF of Excel rapportage via e-mail is mogelijk; bespaar enorm veel tijd en voorkom fouten in de registratie.

Keurmerk

Ons product 'Fiscaal 2.x' beschikt over het keurmerk RitRegistratieSystemen. Het keurmerk ritregistratiestystemen (RRS) is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Klik op het keurmerk logo om meer te lezen over het keurmerk.

Interesse in onze Fiscale oplossing? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen