Geotrack

Volautomatische kilometerregistratie

Geotrack ontzorgt en automatiseert uw complete kilometerregistratie via een volautomatisch GPS kilometerregistratiesysteem. Ons systeem wordt op een onzichtbare plek in uw auto geïnstalleerd en vanaf dan worden uw kilometers, ritten, werk- en bezoektijden automatisch geregistreerd en inzichtelijk gemaakt in onze desktop en mobiele applicaties.

Essentieel

Binnen een professionele aanpak van uw bedrijf is een sluitende kilometerregistratie is essentieel. Inzicht in het gebruik en gereden kilometers van uw bedrijfswagens is niet alleen belangrijk voor het functioneren van uw onderneming maar ook voor het antwoord op vragen over bijtelling en gewerkte uren.

Automatisch

U werkt bij ons in de cloud en uw kilometerregistratie gegevens komen automatisch via 4G mobiele dataverbindingen bij ons binnen. Het is niet nodig om handmatig nog zaken uit te lezen: u heeft er helemaal geen omkijken naar! Indien gewenst verschijnen rapportages zelfs automatisch in uw mailbox.

Online kilometerregistratie

Op ons systeem inloggen is voldoende om de kilometerregistratie van u en al uw medewerkers te bekijken. De ritten worden in de rapporten keurig opgesplitst zodat u altijd een goed gescheiden overzicht tussen zakelijk en privé hebt.

Bijtelling betalen?

Een auto van de zaak mag ook ingezet worden voor privé doeleinden. Hier zijn echter door de Fiscus wel voorwaarden aan gesteld. Voor het privé gebruik van een zakelijk auto wordt een bijtelling berekend. Dit bedrag is gebaseerd op de nieuwwaarde van een auto en wordt meegenomen in het bruto salaris van de gebruiker van de auto. Dit kan uiteindelijk een aanzienlijk netto bedrag voor de voertuig gebruiker worden.

Ter voorkoming van deze bijtelling stelt de Fiscus dat bij minder dan 500 privékilometers per jaar er geen bijtelling berekend wordt. Hiervoor is echter wel een sluitende kilometerregistratie nodig. Geotrack's 'Fiscaal 2.x' product beschikt over het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Zakelijke ritten

De Fiscus heeft bepaald wat privé en wat zakelijke kilometers zijn. Een woon-werk rit is (ongeacht tijdstip) een zakelijke rit, maar dan volgens de gebruikelijke route. Zelfs meerdere keren op en neer van werk naar woning en vice versa vallen onder de zakelijke kilometerregistratie. Ritten van en naar zakelijek afspraken zijn vanzelfsprekend als zakelijk te bestempelen. Ritten naar een werkgerelateerde cursus zijn zakelijk evenals een rit naar een bedrijfsuitje. Kortom, alle ritten die een bestuurder maakt voor de uitoefening van zijn functie zijn zakelijk.

Privé ritten

Alle ritten die met een auto van de zaak gemaakt worden, maar niet voor het werk zijn, zijn privé ritten. Toch zijn er nog twijfelgevallen. Onderweg vanuit het werk nog even snel boodschappen doen? Ondanks dat het winkelcentrum op de route ligt moet er een klein stukje omgereden worden. Hierover is de belastingdienst ook duidelijk: ze gaan uit van de gebruikelijke weg. Elke daar van afgeweken kilometer is daarom een privé kilometer in de kilometerregistratie.

Interesse in kilometerregistratie? Vraag een offerte aan.
We kunnen u al wel vertellen dat u onze oplossing in 6 maanden terugverdiend!

 

Keurmerk

Ons product 'Fiscaal 2.x' beschikt over het keurmerk RitRegistratieSystemen. Het keurmerk ritregistratiestystemen (RRS) is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Klik op het keurmerk logo om meer te lezen over het keurmerk voor Geotrack's 'Fiscaal 2.x' product.

Hoe werkt kilometerregistratie van Geotrack?

GPS-Tracking

Onze inbouwspecialisten komen bij u langs en installeren op een onzichtbare plek in uw voertuig een kilometerregistratie GPS tracking device. Dit device geeft gegevens door aan ons kilometerregistratie platform.

Verzameling

Via mobiele netwerken verzamelen we alle kilometerregistratie gegevens van uw voertuig. Uw voertuig is live te volgen op ons platform. Naast kilometerregistratie is uw voertuig dus ook te traceren in het geval van diefstal!

Verrijking

Op basis van de verzamelde gegevens maken we voor u een complete kilometerregistratie op. Deze kilometerregistratie is altijd direct altijd en overal inzichtelijk via het web of onze mobiele apps.

Kies voor kilometerregistratie van Geotrack
  • Trendsetter in kilometerregistratie
  • 15+ jaar ervaring
  • 25.000+ voertuigen online
  • In-house ontwikkeld platform
  • Beste applicaties in de markt
  • 7+ jaar uw gegevens beschikbaar
Onze kilometerregistratie klanten vertellen
 
Dhr. Schimmelpenninck: Deze vorm van automatisering bespaart mij enorm veel tijd.
Fred Hentjes: Ik heb mijn gestolen VW Golf terug kunnen halen met dit syteem.
 
Anton de Vries: Lekker overzichtelijk beschikbaar op mijn telefoon.
Jelmer: We zijn aanzienlijk minder brandstof gaan gebruiken tijdens ons werk!
Mevr. C ten Hoeven: Ik kan echt niet meer zonder dit systeem, TOP!
 
Victor Boom: Werkt superhandig, ik heb er geen werk meer van. Ik ben blij.
Veronique: Met behulp van Geotrack kan ik veel slimmer ritten plannen.
 
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen