Geotrack

Geotrack applicaties voor pc en telefoon

Maak kennis met de Geotrack applicaties. De toegang tot uw ritregistatie, kilometerregistratie, tijdregistratie, objectbeveiliging en meer.

Moderne applicatie

De Geotrack web-applicatie is van de grond af aan gebouwd met nieuwe web technieken en gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. Het resultaat is een moderne web-gebaseerde applicatie die aanvoelt als een volwaardige desktop applicatie en eindgebruikers helpt om totale controle over het wagenpark, kilometerregistraties en urenregistraties te krijgen.

Snelheid

De Geotrack applicatie voelt, ondanks dat het een webapplicatie is, aan als een echte desktop applicatie. De werkomgeving is opgebouwd uit logische tabbladen en vensters. De applicatie heeft een enorm snelle respons, afzonderlijk verplaatsbare vensters binnen een intuitieve interface en is bruikbaar in alle moderne browsers.

Live communicatie

Het is mogelijk om direct vanuit de applicatie te communiceren met personen in de gevolgde objecten.

GPS

De naadloos te integreren GPS apparatuur peilt, met een nauwkeurigheid van enkele meters, op vaste intervallen de positie van het object en stuurt deze coördinaten vervolgens automatisch via GPRS door naar het beveiligde Geotrack netwerk. Het is dus niet nodig om gegevens handmatig uit te lezen!

Mobiel bruikbaar

Bekijk actuele en historische tracking data op moderne smartphones en tablets met Geotrack Mobile. Verrijk direct vanuit de auto ritten met extra informatie, omrijkilometers en referenties voor een waterdichte sluiting van ritregistraties voor de fiscus. Lees meer over Geotrack Mobile.

Moderne specificaties

De web-applicatie is ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Door het toepassen van open-standaarden is een snelle applicatie neergezet die klaar is voor de toekomst. De web-aanpak zorgt er voor dat iedereen op soepele wijze waar ook ter wereld met een moderne browser aan voertuig mangement kan doen.

Specificaties

  • Werkt in alle moderne browsers
  • Geschikt voor mobiele apparaten
  • Supersnelle webapplicatie
  • Overal ter wereld inloggen
Ook werken met deze supersnelle applicaties? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Geotrack V2, voor uw desktop computer
 

Geotrack Mobile

Altijd en overal grip op uw rit- en kilometerregistraties via onze mobiele apps.

Werkt op elk platform

Geotrack mobile is een mobiele web-applicatie en werkt op alle moderne smartphones. Of nu gebruik maakt van een iPhone of een Android toestel: Geotrack werkt perfect op uw telefoon.

Supersnel

Dankzij moderne technieken werkt onze app supersnel. Beschik binnen no-time over de door u gewenste informatie uit uw rit- en kilometerregistratie.

Live volgen

Altijd een oogje in het zeil via Geotrack mobile. Volg vanaf uw telefoon alle voertuigen in uw wagenpark, live en zonder vertraging!

Correcties maken

Vul onderweg direct ritgegevens aan. Schakel tussen zakelijk en privé, voer km-stand correcties in of voeg notities van een bezoek toe.

Lees meer over Geotrack Mobile

Onze klanten vertellen over de Geotrack apps
Dhr E. de Jong: Ik gebruik Geotrack op mijn telefoon om direct ritten aan te vullen.
Vincent Bosz: Via Geotrack V2 heb ik verschillende rapportages via e-mail gepland. Super handig!
Chantel: Dankzij Geotrack op mijn PC heb ik altijd live zicht op de locaties van mijn medewerkers.
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen