Geotrack

Krijg totale controle over het wagenpark, kilometerregistraties en urenregistraties via de Geotrack applicatie

Geotrack, een handig systeem waarbij een klein apparaat in de voertuigen de positie- en voertuiginformatie continu naar de Geotrack databank stuurt. Uit deze gegevens onstaan complete rapportages over onder andere: bezochte locaties, rijtijden, bezoektijden, snelheden en meer.

Moderne applicatie

De Geotrack web-applicatie is van de grond af aan gebouwd met nieuwe web technieken en gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt. Het resultaat is een moderne web-gebaseerde applicatie die aanvoelt als een volwaardige desktop applicatie en eindgebruikers helpt om totale controle over het wagenpark, kilometerregistraties en urenregistraties te krijgen.

Snelheid

De Geotrack applicatie voelt, ondanks dat het een webapplicatie is, aan als een echte desktop applicatie. De werkomgeving is opgebouwd uit logische tabbladen en vensters. De applicatie heeft een enorm snelle respons, afzonderlijk verplaatsbare vensters binnen een intuitieve interface en is bruikbaar in alle moderne browsers.

Live communicatie

Het is mogelijk om direct vanuit de applicatie te communiceren met personen in de gevolgde objecten.

GPS

De naadloos te integreren GPS apparatuur peilt, met een nauwkeurigheid van enkele meters, op vaste intervallen de positie van het object en stuurt deze coördinaten vervolgens automatisch via GPRS door naar het beveiligde Geotrack netwerk. Het is dus niet nodig om gegevens handmatig uit te lezen!

Mobiel bruikbaar

Bekijk actuele en historische tracking data op moderne smartphones en tablets met Geotrack Mobile. Verrijk direct vanuit de auto ritten met extra informatie, omrijkilometers en referenties voor een waterdichte sluiting van ritregistraties voor de fiscus. Lees meer over Geotrack Mobile.

Moderne specificaties

De web-applicatie is ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Door het toepassen van open-standaarden is een snelle applicatie neergezet die klaar is voor de toekomst. De web-aanpak zorgt er voor dat iedereen op soepele wijze waar ook ter wereld met een moderne browser aan voertuig mangement kan doen.

Specificaties

  • Werkt in alle moderne browsers
  • Geschikt voor mobiele apparaten
  • Supersnelle webapplicatie
  • Overal ter wereld inloggen
Interesse in Geotrack applicatie? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen
Geotrack Telematics BV is deelnemer van de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. RRS privacy gedragscode.