Geotrack

GPS black box

De black box, een klein GPS kastje, is het zenuwcentrum voor onze volautomatische ritregistratie, kilometerregistratie en objectbeveiliging oplossingen.

Wat is een black box?

Letterlijk gezien is een black box een zwarte doos en dat is het fysiek gezien ook: een klein zwart kastje. Onzichtbaar in de auto geïnstalleerd wanneer u van Geotrack's ritregistratie en kilometerregistratie oplossingen gebruik maakt. Van oorsprong komt de naam black box uit de luchtvaartindustrie, waar de black box een registratie bijhoudt van hetgeen zich in en rond het vliegtuig afspeelt.

Hoe werkt een black box?

In de auto weet de black box wanneer een rit begint en wanneer deze stopt. Onderweg worden via GPS alle locaties, snelheden, richtingen en andere meetwaardes verwerkt en volautomatisch aan ons datacentum doorgegeven. Er is een live verbinding tussen de black box en ons platform, hierdoor is het ook mogelijk om auto's live te volgen. Onze black box is een kwaliteitsproduct van Europese bodem en uw ingang naar het beter benutten van uw wagenpark en personeel op de weg.

Black box mogelijkheden

Dankzij de informatie uit de black box kunt u verbeteringen in uw wagengebruik bewerkstellingen. U kunt dus geld besparen in plaats van u bezig te houden met administratieve last. Bovendien is door de onzichtbare installatie van de black box dit ook een uitstekend hulpmiddel te beveiliging van uw auto. Volg altijd live uw auto, dus ook bij diefstal!

Andere blackbox mogelijkheden zijn o.a.:
- Inzicht in routes en rijtijden
- Controle van werktijd personeel
- Inzicht in Privé/Zakelijk gebruik
- Brandstofrapportage
- Temperatuurbewaking
- CAN-bus koppeling
- TPMS
- Bijtelling voorkomen

Vakkundig gemonteerd

Onze inbouwspecialisten installeren op uw locatie in een handomdraai op een onzichtbare plek een black box in uw voertuig.

Nauwkeurig

Geotrack's black box werkt volautomatisch tot op centimeters nauwkeurig, beter dan u ooit met de hand een registratie kunt bijhouden!

Fiscaal oké

Onze black box is fiscaal goedgekeurd, rapportages gemaakt op basis van gegevens verkregen via onze black box worden door de belastingdienst geaccepteerd.

Duidelijke garantie

Geotrack heeft goede en duidelijke garantievoorwaarden op de black box en de installatie.