Geotrack

Beheer uw digitale wagenpark online met de uitstekende tools van Geotrack

Beheer in real-time het gebruik en de behoeften van uw wagenpark en ontvang alle gegevens die u nodig hebt om de juiste beslissing te nemen.

Beheer het wagenpark

Goed beheer van uw ‘digitale wagenpark’ is belangrijk voor sluitende kilometer- en rittenregistraties. Met behulp van de Geotrack web-applicatie kun u als gebruiker uiteindelopende beheerstaken eenvoudig uitvoeren.

Modules

Het beheer binnen de web-applicatie is onderverdeeld in een aantal modules. Iedere module is toegespitst op een specifiek onderdeel van het Geotrack platform.

Adressen

Adressen (POI’s) zijn interessante locaties waar zelf een naam aan gegeven kan worden. Gedefinieerde adressen verschijnen in rapporten en binnen de historie module. Een adres koppelt een logische naam aan een locatie, hierdoor zijn locaties in rapporten duidelijker herken- en identificeerbaar.

Autorisatie

De autorisatie module is voor het beheer van applicatie gebruikers. Bepaal zelf wie toegang heeft tot tracking data. Zorg er voor dat bestuurders alleen bij hun eigen ritten kunnen en scherm bepaalde gegevens af. Regel het allemaal met de autorisatie beheer module.

Objecten, personen en groepen

Objecten zijn uw voertuigen, personen zij diegene die objecten gebruiken. Regel via de objecten en personen modules het beheer van beiden. Plaats objecten of personen in groepen en maak aanpassingen in details en instellingen van ieder object of iedere persoon.

Alarmen

Alarmen zijn signalen per e-mail of SMS op basis van een gebeurtenis. Middels alarmen kunnen Geofences opgezet worden. Door het koppelen van een alarmactie aan een gebied kan er een melding per e-mail of SMS gestuurd worden wanneer een bepaald object in of uit een gebied gaat.

Gebieden

Gebieden zijn virtuele afbakeningen op de kaart. In samenhang met alarmen vormen gebieden de basis voor Geofences waarmee in- en uitgaande objecten in een gebied in de gaten te houden zijn.

Sleutels

Sleutels zijn identificatie middelen voor personen. Objecten zijn hiervoor meestal uitgerust met sleutellezers. Een persoon dient zich bij gebruik van het object zich te identificeren middels het aanmelden van zijn persoonlijke sleutel. De sleutel beheer module maakt eenvoudig sleutel beheer mogelijk.

Interesse in Eenvoudig beheer? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen