Geotrack

Automatisch werktijden registreren met timeclock

Registreer met Timeclock werktijden en locaties van werknemers. Geotrack Timeclock is een tijdregistratiesysteem en in feite een moderne versie van de mechanische prikklok.

Volledig automatisch

Iedere medewerker krijgt een unieke sleutel voor in- en uitklokken en op locatie worden één of meer Timeclock installaties geplaatst. Iedere klokactie, waarbij een sleutel op de Timeklok wordt aangemeld, slaat het tijdstip, de locatie van de klok en het sleutelnummer op in het geheugen. De Timeclock is rechtstreeks verbonden met Internet via een mobiele dataverbinding. Hierdoor is er via een web-viewer direct inzicht in alle klokacties en zijn heldere PDF- en Excel-rapportages te genereren. Krijg grip op de aanwezigheid van medewerkers en bewaak de werktijden van uw personeel: weet precies waar, wanneer en hoe lang uw personeel aan het werk was.

De Timeclock is mobiel inzetbaar en werkt overal waar een stopcontact beschikbaar is.

Beschik over een volledige automatisch werktijden- en verloningsregistratiesysteem middels API-koppelingen voor naadloze integratie van de Timeclock in uw bestaande verloning-systeem.

Hoe werkt het?

Iedere medewerker krijgt een persoonlijke sleutel, een iButton. Deze sleutel met unieke code werkt op de Timeclock als in- en uitkloksleutel. Bij aanvang van een dienst klokt de medewerker in op de Timeclock door de sleutel op de lezer te drukken en te wachten tot de pieptoon.

Na afloop van de dienst herhaalt dit proces zich. De klokreader kan ook in een voertuig worden ingebouwd. Genereren van rapportages is mogelijk via de Geotrack web-applicaties. Produceer heldere rapporten met totaal tellingen per medewerker/groep per dag, week en maand.

Voordelen

Eenvoudig in gebruik. Medewerkers melden zich alleen aan en af met een persoonlijke sleutel.

Kostenbesparend. Direct inzicht in werktijden en snel rapportages met totaal tellingen genereren. Geen handmatige handelingen meer nodig.

Stabiel.Het Geotrack platform, waar alle tijdregistraties worden opgeslagen, is een beproefd platform en kent geen downtime. Bij storingen op het mobiele netwerk blijven tijdsregistraties bewaard in een interne buffer in de Timeclock.

Interesse in timeclock tracking? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen