Geotrack

Tracking device voor de auto

Het tracking device, de 'black box' voor de auto van Geotrack is een kwaliteitsproduct van Europese bodem. Dit intelligente device verzameld met behulp van GPS meetgegevens van de auto.

Zenuwcentrum

De black box is het zenuwcentrum voor onze ritregistratie en kilometerregistratie oplossingen. Het kleine kastje wordt door onze inbouwspecialisten vakkundig en onzichtbaar in uw auto ingebouwd. In de auto weet het device wanneer een rit begint en wanneer deze stopt. Onderweg worden via GPS alle locaties, snelheden, richtingen en andere meetwaardes verwerkt en volautomatisch aan ons datacentum doorgegeven.

Automatisch geld besparen

Dankzij de informatie uit het tracking device kunt u verbeteringen in uw wagengebruik bewerkstellingen. U kunt dus geld besparen in plaats van u bezig te houden met administratieve last. Bovendien is door de onzichtbare installatie van het device dit ook een uitstekend hulpmiddel te beveiliging van uw auto. Volg altijd live uw auto, dus ook bij diefstal!

Specificaties

  • Klein formaat
  • Onzichtbaar geïnstalleerd
  • Energiezuinig
  • Made in EU
  • Gunstige prijs
  • Werkt overal in Europa
  • Fiscus proof
  • Inbouw op locatie
Interesse in de oplossingen van Geotrack? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Tracking device voordelen

Vakkundig gemonteerd

Onze inbouwspecialisten installeren op uw locatie in een handomdraai op een onzichtbare plek een ritregistatie GPS tracking device in uw voertuig.

Nauwkeurig

Ons GPS tracking device werkt volautomatisch tot op centimeters nauwkeurig, beter dan u ooit met de hand een registratie kunt bijhouden!

Fiscaal oké

Ons product is fiscaal goedgekeurd, rapportages gemaakt met behulp van ons tracking device worden door de belastingdienst geaccepteerd.

Duidelijke garantie

Geotrack heeft goede en duidelijke garantievoorwaarden op het tracking device en de installatie. Geen zorgen zolang u onze klant bent!

Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen