Geotrack

Controleer via track and trace waar uw mensen en voertuigen zijn

Waar zijn uw medewerkers? Waar is een transport? Via de Geotrack applicatie heeft u altijd en overal live inzicht in uw wagenpark.

Weet waar voertuigen zijn

De locaties van uw voertuigen worden live op prachtige en duidelijke kaarten geprojecteerd. In de geschiedenis module kunt u alle voertuig bewegingen in het verleden bekijken. Hierdoor bent u dankzij track and trace nu nooit meer ladingen, personeel en voertuigen “kwijt”.

Beveiliging

Track and trace leent zich ook uitstekend voor de beveiliging van alle middelgrote tot grote objecten. Via de automatische lokatiebepaling kunt u altijd live op de kaart zien waar een object zich precies bevindt. Daarnaast kan met behulp van Geofences een alarmmelding verzonden worden wanneer een object zijn vooraf vastgelegde plaats verlaat.

Onzichtbare plaatsing GPS module

Op eenvoudige wijze kunnen kleine hardware tracking devices onzichtbaar in een voertuig of ander object geplaatst worden. Hierna is 24 uur per dag de actuele positie van het object beschikbaar. Daarnaast kunnen de verplaatsingen in het verleden kunnen simpel bekeken worden. Mocht een voertuig of object daarom onverhoopt gestolen worden, via Geotrack is het object makkelijk en eenvoudig terug te vinden.

Interesse in track and trace? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen