Geotrack

Beveiligingsbranche

Het beveiligen van verplaatsbare objecten wordt een stuk eenvoudiger dankzij Geotrack.

Beveiligingsbranche

Het beveiligen van verplaatsbare objecten wordt een stuk eenvoudiger dankzij Geotrack. Via de Geotrack applicatie is 24 uur per dag live de locatie van een object op te vragen. De locatie wordt geprojecteerd op gedetailleerde kaarten. Bovendien is het afgelegde traject van een object ook zichtbaar. Zo is eenvoudig na te gaan waar object is en waar een object geweest is.

Opsporen objecten

Het ontdekken en de opsporing van ontvreemde objecten is met behulp van de Geotrack applicatie zeer eenvoudig. Met behulp van Geofences kunnen bepaalde gebieden op de kaart afgebakend worden. Wanneer een object een Geofence gebied binnenkomt of verlaat kan, indien gewenst, automatisch een alarm per email of SMS verstuurd worden: zo kan er direct gehandeld worden bij de ontvreemding van een object.

Hardware

Speciale hardware devices met noodaccu's zorgen ervoor dat de positie van een object altijd wordt bijgewerkt ook als de hoofdstroomvoorziening niet meer werkt. Doordat de Geotrack web-applicatie geheel onafhankelijk draait is het mogelijk vele verschillende types hardware te gebruiken. Door het ruime aanbod in ondersteunde devices is er altijd een geschikt hardware device te gebruiken voor beveiliging van objecten. De devices zijn dermate klein dat ze eenvoudig geheel verborgen geïnstalleerd kunnen worden.

Interesse in onze oplossingen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan