Geotrack

Taxibranche

Met behulp van de geschiedenis module is er altijd inzicht in het volledige taxi wagenpark via onze ritregistratie en kilometerregistratie.

Taxibranche

Taxibedrijven beschikken veelal over een uitgebreid wagenpark met veel voertuigbewegingen per dag. Via de Geotrack applicatie kunnen taxi bedrijven inzicht krijgen in de staat van en het gebruik van het volledige wagenpark. Middels de live kaart is er altijd live inzicht in de locaties van alle taxivoertuigen. Hierdoor is het eenvoudig om de dichtstbijzijnde taxi naar een bepaalde locatie te sturen.

Historische gegevens

Met behulp van de geschiedenis module is er altijd inzicht in het volledige wagenpark gebruik. Daarom zijn veel vragen overbodig: Waar zijn voertuigen geweest? Wie was de chauffeur op een bepaalde rit? Hoeveel kilometers maakt een voertuig per dag? Wat is de gemiddelde ritduur? Etc. Dankzij Geotrack altijd direct een antwoord op deze vragen.

Beter plannen

Optimaliseer de ritplanning dankzij de uitgebreide voertuig historie. Omdat het exacte voertuig gebruik via de applicatie inzichtelijk is, kan de planning van ritten eenvoudig verbeterd worden. Gebruik altijd de dichtstbijzijnde taxi voor een rit en maak geen overbodige kilometers meer.

Interesse in onze oplossingen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan