Geotrack

Transport en logistieksector

Registratie van wagenparkgebruik en werkuren zijn essentiële zaken voor iedere transport of logistiek geörienteerde onderneming.

Transport- en logistieksector

Registratie van wagenparkgebruik en werkuren zijn essentiële zaken voor iedere transport of logistiek geörienteerde onderneming. Geotrack neemt de zorgen voor deze registraties uit handen. Via de Geotrack web-applicatie zijn alle voertuigen van het wagenpark 24 uur per dag live te volgen. Daarnaast wordt een rijke historie van belangrijke gegevens als afgelegde kilometers, rijtijden en werkuren bijgehouden. Hierdoor is het mogelijk om op eenvoudige wijze met enkele muisklikken op-maat rapportages door het systeem te laten genereren. Besteed niet langer overbodige administratieve uren aan de handmatige verwerking van kilometer- en urendeclaraties. Daarnaast worden chauffeurs ook ontlast: het handmatig bijhouden van kilometers en werktijden door hen is overbodig geworden.

Wagenparkoverzicht

Krijg inzicht in de benutting van het wagenpark en optimaliseer ritten. Door het realtime overzicht van voertuig gebruik is op langere termijn eenvoudig vast te stellen welke voertuigen wel of niet voldoende gebruikt worden. Dankzij de live plaatsvermelding van alle voertuigen kunnen ritten eenvoudig beter benut worden. Het is mogelijk om direct te controleren welke chauffeur het dichtst bij een (nieuwe) lading is. Schakel direct en stel de chauffeur direct via het navigatiesysteem in het voertuig op de hoogte van de nieuwe lading en locatie. Geen overbodige telefoongesprekken meer.

Geotrack:

Interesse in onze oplossingen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan