Geotrack

Aannemers en bouwbedrijven

Bedrijven in de bouwsector die Geotrack gebruiken voor live volgen, rit- en kilometerregistraties besparen aanzienlijk. Niet alleen op uren, maar ook op brandstoffen.

Aannemers en bouwbedrijven

Bedrijven in de bouwsector die van de Geotrack applicatie gebruik maken besparen aanzienlijk op administratieve uren en reductie van overbodig wagenpark gebruik.

Met behulp van de Geotrack applicatie is het voor bouwbedrijven eenvoudig om automatisch van het complete wagenpark alsook de medewerkers overzichtelijke kilometer- en urenregistraties op te maken. Via de altijd bereikbare applicatie is het mogelijk om heel snel op-maat rapporten van gereden ritten en kilometers en gewerkte uren te maken. Zowel chauffeurs als bijrijders kunnen geregistreerd worden.

Gereden ritten, afgelegde kilometers, laad- en loslocaties worden automatisch geregistreerd en in overzichtelijke lijstvorm live binnen de applicatie getoond. Er is altijd een realtime locatieoverzicht van voertuigen en medewerkers.

Kosten besparen

Bespaar aanzienlijk op administratieve uren. Het is niet langer nodig om handmatig uren van medewerkers te verzamelen of kilometerstanden af te lezen en deze te verwerken tot rapporten. De facturatie van projecten naar de klant wordt eenvoudiger: verplaatsingskosten en werkuren kunnen eenvoudig berekend worden. Ook is er voor de medewerkers zelf minder werk: ze hoeven niet langer uren en kilometers bij te houden. Bovendien is er via de applicatie altijd inzicht in een rijke historie aan gegevens. Ritten tot 7 jaar oud kunnen bekeken worden. Zo heeft de applicatie ook een controlerende functie en is er altijd bewijslast voor uren en kilometers.

Geotrack:

Interesse in onze oplossingen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan