Geotrack

Verhuurbedrijven

Krijg live inzicht in de positie van verhuurde objecten en raak nooit meer een verhuurd object kwijt.

Verhuurbedrijven

Verhuur van voertuigen of machines gaat altijd gepaard met registratie. Registratie van draaiuren, gemaakte kilometers of tijdsduur van verhuurcontract. Dankzij de Geotrack applicatie hoeven deze registraties niet langer handmatig uitgevoerd te worden, maar zijn de registraties live 24 uur per dag via internet te volgen. Bespaar op administratieve uren en voorkom fouten in de administratie.

Live overzicht

Krijg live inzicht in de positie van verhuurde objecten en raak nooit meer een verhuurd object kwijt. Op gedetailleerde kaarten is de actuele positie van een object zichtbaar. Via de geschiedenis module worden alle voorafgaande verplaatsingen van het object inzichtelijk gemaakt. Hierdoor is altijd te achterhalen waar een object geweest is en hoe lang het daar geweest is. Voorkom vermissing van verhuurde objecten met de hulp van Geotrack.

Kilometerregistratie

Bepaal eenvoudig de gereden kilometers van een verhuurd voertuig. Het handmatig uitlezen van de kilometerstanden is niet meer nodig: de applicatie houdt automatisch in realtime de kilometers bij, alles is direct zichtbaar via de applicatie. Op ongecompliceerde wijze kunnen via de rapportage module op-maat rapporten van de ritregistratie en kilometerregistratie aangemaakt worden.

Interesse in onze oplossingen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan