Geotrack

Uw voertuigen in de cloud, volautomatsisch via een blackbox

Verbind uw voertuigen met de cloud en beschik over real-time tracking informatie via het Geotrack platform. Ons cloudplatform verwerkt volautomatisch de tracking informatie van de tracking devices in uw voertuigen.

Geotrack Cloud

Tracking gegevens komen automatisch via mobiele dataverbindingen op ons cloud platform binnen. U heeft er helemaal geen omkijken naar. Alle informatie die blangrijk is voor het functioneren van uw onderneming is direct via onze applicaties beschikbaar. Dat is het voordeel van werken in de cloud!

Geotrack host op eigen hardware op twee fysieke locaties in Amsterdam. Geotrack's cloud oplossing is een 100% Nederlands cloud product.

Wat is de cloud?

Cloud computing, in Nederland vaak afgekort tot ‘de cloud’, is de de laatste jaren bij veel ondernemers onder de aandacht gekomen door Het Nieuwe Werken. De term ‘cloud’ is in principe een synoniem voor online werken met data en applicaties. Het maakt niet meer uit waar iemand zich fysiek bevindt, alle informatie en applicaties zijn online beschikbaar en niet langer op het interne netwerk op de zaak. Het grote voordeel is dat cloud data en applicaties overal en altijd via verschillende apparaten te benaderen zijn. Welk apparaat u ook gebruikt; u ziet dezelfde gegevens. Naast de voordelen van bereikbaarheid en flexibiliteit zijn er andere grote pluspunten: de data is altijd veilig dankzij backups en er kan flink op kosten bespaard worden doordat dure licenties en ondersteunend IT-personeel niet langer nodig zijn.

Voertuig online

Uw voertuig is met het Geotrack cloud platform verbonden via een mobiele internet verbinding. De bestuurder van een voertuig merkt hier verder niets van. Het kleine tracking device die voor deze verbinding zorgt is onzichtbaar in het voertuig geïnstalleerd.

Tracking device

Het tracking device bepaald continu de positie, richting, snelheid en andere meetwaardes van voertuig. Van deze gegevens worden op vaste intervallen samenvattingen naar het Geotrack platform gestuurd. Deze gegevens vormen de basis voor een solide kilometer- en rittenregistratie, maar ook voor het live volgen van voertuigen en medewerkers. Lees hier meer over onze tracking devices.

Onze diensten

Applicaties

Geotrack verwerkt de door uw voertuig aangeleverde data en vertaald deze naar bruikbare en waardevolle gegevens. Om een helder inzicht te krijgen in deze gegevens en voor het maken van duidelijke rapportages stelt Geotrack een aantal gratis applicaties beschikbaar.

Web-applicatie

De moderne Geotrack web-applicatie geeft u razendsnel inzicht in alle gereden ritten en andere verzamelde tracking gegevens. Met behulp van iedere moderne laptop of pc kunt u inloggen en heeft u direct toegang tot uw gegevens. Lees meer.

Mobiel werken

Met de mobiele viewer van Geotrack heeft u onderweg toegang tot uw gegevens. Werk direct uw ritten bij met extra gevens als referenties en opmerkingen. En zorg voor een waterdichte rittenregistratie door de invoer van omrijkilometers. Lees meer over Geotrack Mobile.

Keurmerk

Gebruik ons product 'Fiscaal 2.x' welke beschikt over het keurmerk RitRegistratieSystemen; de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Interesse in Voertuigen in de cloud? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen