Geotrack

Geotrack = GPS-volgsysteem, rit-, kilometer- en tijdregistratie

Geotrack ontzorgt en levert een innovatief volgsysteem inzetbaar voor het live volgen van voertuigen, inzicht krijgen in historische ritregistratie gegevens, beveiligen van eigendommen en meer.

Profiel

Geotrack Telematics B.V. levert sinds 2003 een kwaliteitsplatform voor het in kaart brengen van voertuigbewegingen. Sindsdien is het platform verder uitgebouwd en is Geotrack een full-service dienstverlener geworden op het gebied van ritregistraties, kilometerregistraties, beveiliging en wagenpark optimalisatie.

Geotrack infrastructuur

Geotrack is een volledig nederlands cloud-platform door gebruik van eigen hardware welke is ondergebracht in eigen racks bij verschillende datacentra in Nederland. Geotrack verzorgt zelf het volledige (technische) beheer van de servers.

Openheid, transparantie en snelheid zijn van essentieel belang voor een tracking platform daarom is open-source software belangrijk voor Geotrack.

Geotrack onderhoudt zelfstandig het gehele platform, dus zowel de hard- en software. Geotrack is verantwoordelijk voor de continuïteit van het gehele platform. Dankzij real-time backups is de data binnen het Geotrack netwerk altijd veiliggesteld.

Tracking

Een tracking device, met aan boord GPS en GPRS/3G/4G hardware, stelt onder andere de positie, snelheid en richting van een object vast. Deze data gaat volautomatisch richting de severs van Geotrack waar ze verder verrijkt en verwerkt worden.

Eindklanten die via Geotrack partners onze dienst afnemen kunnen deze ritgegevens via verschillende Geotrack applicaties opvragen en er rapportages van laten genereren.

Samenwerken met Geotrack?

Neem contact ons op en laat u informeren hoe we u kunnen helpen met wagenpark vraagstukken, ritregistraties.

Uitgebreide dienstverlening
Optimaliseer uw wagenpark en start vandaag nog met besparen.
Offerte aanvragen