Geotrack

Gezondheidszorg

Inzicht in de ritten van uw zorgmedewerkers in de gezondheidszorg. Plan bezoeken en ritten op optimale wijzen met behulp van het Geotrack platform.

Routes

Via ons ritregistratiesysteem beschikt u als zorgverlener in de gezondheidszorg altijd over een actueel overzicht van gereden ritten. Gebruik deze informatie en u kunt efficiënter werken, routes beter plannen en voertuigen optimaal benutten. Dankzij deze efficiëntieslag kun u aanzienlijk besparen op uw wagenpark en personeelskosten.

Live volgen

Via onze applicaties is er altijd live inzicht in de actuele locaties van de voertuigen uit uw wagenpark. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen bij incidenten: welke medewerker op de weg is momenteel in de buurt van het spoedgeval? Met behulp van onze oplossingen voor de gezondheidszorg is altijd duidelijk wie het snelste kan helpen.

Uren registereren

Dankzij de volautomatische registratie van de bewegingen van de voertuigen uit uw wagenpark is ook altijd duidelijk welke medewerker waar aan de slag is geweest. Middels de automatische rapportages van bezoektijden en werkuren beschikt u altijd over een compleet overzicht van de op locatie gewerkte uren van het personeel.

Interesse in onze gezondheidszorg oplossingen? Vraag een offerte aan of neem contact op!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan