Geotrack

Installatietechniek

Volg live de locaties van uw personeel, plan beter en schakel sneller bij installatietechniek spoedklussen.

Installatiebedrijven

Installatiebedrijven kunnen met de Geotrack applicatie grip krijgen over personeel in het veld. Dankzij de live volg module is altijd duidelijk wie zich waar bevindt. Met deze informatie binnen handbereik op PC en mobiel kan altijd snel geschakeld worden in het geval van een spoedopdracht. Super handig voor bedrijven in de installatietechniek!

De live module stelt u in staat om te controleren of voertuigen ook buiten werktijd gebruikt worden, of bijvoorbeeld checken of personeel te veel tijd kwijt is aan pauzes.

Uren en kilometers

Ons platform logt automatische alle ritten, kilometers, bezoektijden en werkuren. Hierdoor heeft u altijd op een centrale plaats toegang tot de complete urenregistratie van uw personeel. Gebruik deze informatie om effciënter te werken en bespaar direct op uren.

Met het rittenoverzicht is bovendien vast te stellen hoevaak en hoveel uw bedrijfswagens in privé tijd door medewerkers gebruikt worden.

Klantadressen

Maak op eenvoudige wijze specifieke adressen aan voor klanten of importeer een bestaand adressenbestand op ons platform. Uw installatie klanten worden vanaf dan onder eigen naam overal in ons systeem vermeld. Hierdoor zijn alle rapporten ook direct te specificeren voor een bepaalde klant. Registreer zo heel eenvoudig hoeveel uren uw installatie medewerkers op een klantlocatie hebben gewerkt. Handig toch?

Interesse in onze oplossingen voor bedrijven in de installatietechniek? Vraag een offerte aan!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan