Geotrack

Leasing

Registreer en controleer het gebruik van leasewagens in uw wagenpark.

Zakelijk

Hoe houdt u als wagenparkbeheerder in de gaten wat uw medewerkers met uw leasewagens doen? Hoeveel maken ze nu eigenlijk gebruik van de leaseauto en wat is het aandeel privéegbruik daar van? Met behulp van onze kilometerregistratie oplossing geeft een exact inzicht in het voertuiggebruik. Met behulp van de applicatie heeft u live inzicht in de actuele posities van uw medewerkers.

Optimalisatie

Met behulp van de verzamelde informatie kunt u schakelen wanneer dat nodig is. Controleer het rijgedrag van uw chauffeurs en wijs hen op afwijkende vormen van gedrag in het verkeer. Monitor hard remmen en accelereren en grijp in wanneer nodig. Bij regelmatig bijsturen van uw medewerkers kun u het brandstofverbruik van uw leaseauto's aanzienlijk verminderen en de CO2 uitstoot van uw wagenpark reduceren.

Bijtelling

Iedere bestuurder die meer dan 500 privé kilometers in de leaseauto van de zaak rijdt moet een bijtelling betalen. Dit bijtelling bedrag is gebaseerd op de nieuwwaarde van een auto en kan uiteindelijk een aanzienlijk bedrag voor de voertuig gebruiker worden. Gebruik ons ritregistratiesysteem om bijtelling te voorkomen. Geotrack's 'Fiscaal 2.x' product beschikt over het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Het Keurmerk RitRegistratieSystemen is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Interesse in onze leasing oplossingen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!
Branches
Start vandaag nog met bespraren!
Vraag een offerte aan